Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مصطفی ده مرده ای، روز دوشنبه در نشست خبری که به مناسبت روز ملی سوختگی(اول دی) به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: بیماران سوخته همیشه جزو فراموش شدگان بوده اند و الان در دوران کرونا خیلی بیشتر شده است.

وی، سوختگی را به سه مرحله تقسیم کرد و گفت: این سه مرحله شامل قبل از بیمارستان، در بیمارستان و بعد از بیمارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ده مرده ای ادامه داد: ۷۵ درصد موارد پیشگیری از سوختگی مربوط به سایر ارگان ها و نهادها است و وزارت بهداشت، فقط ۲۵ درصد سهم دارد.

وی افزود: این آمار سوختگی برای ایران خیلی زیاد است و جزو کشورهای ضعیف در پیشگیری هستیم. در حالی که ۹۰ درصد موارد سوختگی قابل پیشگیری است.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، با اشاره به هزینه های سرسام آور سوختگی در کشور، گفت: بیماران سوخته همواره فراموش شده اند و با آمدن کرونا، خیلی بیشتر فراموش شده اند.

ده مرده ای با اشاره به هزینه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیونی بستری افراد سوخته در بخش دولتی، افزود: اگر فرد سوخته در آی سی یو بخش خصوصی بستری شود، این هزینه شاید به یک میلیارد هم برسد.

وی با انتقاد از بیمه ها که به درستی نیازهای بیماران سوخته را پوشش نمی دهند، ادامه داد: هزینه پانسمان فرد سوخته بعد از مرخص شدن از بیمارستان، ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است که بیمه ها فقط یک سوم آن را تقبل می کنند.

ده مرده ای با عنوان این مطلب که ایجاد یک تخت سوختگی در بیمارستان حدود ۵ میلیارد تومان هزینه دارد، افزود: در حال حاضر اتاق های بیمارستان شهید مطهری ۵ تخته است و همین مسئله باعث انتقال عفونت می شود.

رئیس بیمارستان شهید مطهری، با اشاره به هزینه های بالای دوران پس از بیمارستان برای بیماران سوخته، گفت: قیمت یک نوع پماد الان حدود ۳۰ دلار است که قبلا با ارز دولتی وارد می شود و بیماران می توانستند آن را تهیه کنند. اما، حالا با ارز آزاد وارد می شود و بیماران توان تهیه آن را ندارند.

وی افزود: بیماران سوخته باید روزانه یک عدد پماد استفاده کنند تا وضعیت آن بدتر نشود.

ده مرده ای به لباس بیماران سوخته اشاره کرد و گفت: قیمت این لباس در حال حاضر حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است که فقط ۵ درصد بیماران سوخته توان خرید آن را دارند.

منبع: مهر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سوختگی وزارت بهداشت ویروس کرونا در ایران بیماران سوخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار/ ۳ فوتی و ۷ مجروح
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان