Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@15:17:49 GMT

فواید کرم همه کاره‌ای به نام زینک اکساید

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۷۲۷۳

فواید کرم همه کاره‌ای به نام زینک اکساید

رویداد۲۴  زینک یک ماده معدنی است. زینک اکساید موضعی (برای پوست) برای درمان سوختگی‌های خفیف، قرمزی، سوزش پوست، یا دیگر حساسیت‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. زینک اکساید معمولا برای مشکلاتی مثل خارش، سوزش و دیگر ناراحتی‌های مقعد نیز که بر اثر بواسیر یا مشکلات روده به وجود آمده است، نیز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بسیاری از فرم‌ها و برند‌های زینک اکساید نیز در دسترس می‌باشند. زینک اکساید موضعی همچنین برای اهداف مختلف دیگری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برخی اطلاعات مهم

حتما دستورالعمل‌های روی بسته را مطالعه کنید. هرگونه وضعیتی مثل آلرژی یا مصرف دارو‌های مختلف را به پزشک اطلاع دهید.


زینک اسکاید برای درمان و پیشگیری از جوش صورت:

خواص ضدباکتریایی کرم زینک اکسید سبب درمان جوش صورت می‌شود، زیرا خواص ضدباکتریایی زینک باعث کشتن باکتری‌ها می‌شود و خواص ضد التهابی آن‌ها التهاب پوست را کاهش می‌دهد. این کرم سبب جذب چربی‌های بیش از حد سطح پوست می‌شود که تمایل به نفوذ در منافذ پوست و ایجاد جوش دارند. بیشتر بخوانید: ریزش مویتان را با این دمنوش متوقف کنید
زینک اسکاید برای حفاظت از آفتاب:

اشعه ماوراء بنفش خورشید اثر مخربی بر سطح پوست می‌گذارد و تابش بیش از حد آفتاب بر روی پوست، سبب آفتاب سوختگی، پیری زودرس پوست، چین و چروک و... می‌شود.

این کرم جذب پوست نمی‌گردد، بلکه بر روی سطح پوست به شکل یک سد محافظتی عمل کرده و مانع از نفوذ اشعه‌ی ماوراء بنفش آفتاب به پوست می‌شود.
درمان آسیب‌های پوستی:

زینک اکسید با دارابودن اثرات درمانی سبب بهبود زخم در افراد دچار کمبود روی، کاهش مشکلات ناشی از آفتاب سوختگی و بهبود خشکی پوست می‌شود. مالیدن پماد زینک اکسید روی محل زخم باعث ترمیم سلول‌های پوستی می‌شود.
اثرات قابض روی پوست:

پماد زینک اکسید از تشکیل چربی اضافی روی پوست جلوگیری نموده و سبب سفت شدن پوست، درمان آکنه (جوش) و کاهش لکه‌های پوستی، التهاب پوست می‌شود.
بهبود التهاب پوستی:

برای درمان ادرار سوختگی در کودکان، اگزما، بریدگی و سوختگی می‌توانید از پماد زینک اکسید استفاده نمایید.


زینک اسکاید برای زیربغل:

سوالات متعددی در این زمینه از بخش سلامت نمناک شده بود که آیا استفاده از کرم زینک اکساید برای رفع بوی بد عرق زیربغل مفید است یا خیر. در پاسخ باید بگوییم هیچ مطلب علمی برای تایید و رد این مسئله منتشر نشده است و بهتر است پیش از استفاده حتما با یک متخصص پوست مشورت کنید.
اقدامات قبل از استفاده از دارو

اگر به زینک، دیمتیکون، لانولین، روغن کود، وازلین، پارابن ها، مواد معدنی یا وکس آلرژی دارید، از زینک اکساید موضعی استفاده نکنید.
زینک اکساید موضعی برای درمان عفونت‌های قارچی و ویروسی استفاده نمی‌شود. اگر هرگونه علائمی مثل قرمزی یا داغی پوست را بعد از استفاده از زینک اکساید مشاهده کردید، حتما به پزشک خود اطلاع رسانی کنید.
در صورت بارداری یا شیردهی نیز به پزشک خود اطلاع دهید.

چگونه از زینک اکساید موضعی استفاده کنم؟

دقیقا طبق دستورالعمل‌های روی دارو یا تجویز پزشک، پیش بروید.

این دارو خوردنی نیست و فقط برای اعمال روی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع مناسب برای مقعد را نیز نباید به هیچ وجه به پوست زد.

این داروی موضعی را به اندازه کافی به محل مورد نظر روی پوست خود بزنید. زینک اکساید اغلب یک لایه نازک سفید روی پوست شما ایجاد می‌کند.

برای درمان سوزش، زخم، سوختگی یا هر وضعیت پوستی دیگر، اغلب استفاده از این دارو توصیه می‌گردد. یک لایه نازک از این کرم را روی نایحه مورد نظر و به آرامی آن را روی پوست خود بمالید.

اگر برای حساسیت از پوشک از این دارو استفاده می‌کنید، باید هربار که قصد تعویض داشتید، از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید هنگام خواب نیز از آن استفاده کنید. هرگز اجازه ندهید که پوشک خیس با بدن شما تماس داشته باشد و سریعا آن را عوض کنید.

زمانی که می‌خواهید از داروی موضعی زینک اکساید استفاده کنید، کمی پودر را به آرامی به ناحیه موردنظر بزنید. اجازه ندهید که بطری پودر دست کودک باشد. بعد از استفاده در پودر را محکم ببندید.

قبل و بعد از استفاده از زینک اکساید مخصوص مقعد، حتما دستان خود را بشویید.

این دارو را بیش از حد داخل دستتان نگه ندارید که از حرارت دست ذوب شوند. به اندازه دو سانت آن را داخل مقعد کنید. چند دقیه دراز بکشید تا این دارو ذوب شود. نباید برای انجام این کار سختی به شما وارد شود. حداقل تا یک ساعت نیز حمام نکنید.

اگر تا ۷ روز بعد از درمان، علائم بهبود پیدا نکردند، حتما علائم خود را به پزشک اطلاع دهید.

زینک اکساید را در دمای اتاق، به دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید. زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، در آن را محکم ببندید.

می‌توانید زینک اکساید مخصوص مقعد را برای جلوگیری از آب شدن داخل یخچال نگه داری کنید.
اگر مصرف یک دوز از این دارو را فراموش کردم، چه کنم؟

از آن جایی که این دارو را هر زمان که نیاز داشتند، استفاده می‌کنند، پس برنامه خاصی نخواهید داشت. اگز استفاده از یک وعده را فراموش کردید، نباید دو دوز دارو را همزمان استفاده کنید.

اووردوز کردن با زینک اکساید خطرناک نیست، اما در هر حال بهتر است که با اورژانس تماس بگیرید.
هنگام استفاده از زینک اکساید باید از چه اقداماتی پرهیز کنیم؟

زینک اکساید را برای زخم‌های عمیق یا سوختگی‌های شدید استفاده نکنید.

هرگز خودتان بدون اجازه پزشک از این دارو استفاده نکنید.

اگر این دارو به داخل چشمتان رفت، سریعا آن را شستشو دهید.

اگر علائم آلرژی مثل تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان یا گلو را مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

اگر مقعد شما بعد از استفاده از زینک اکساید خونریزی کرد یا درد مداوم داشت، حتما به پزشک مراجعه کنید.


اطلاعاتی مربوط به دوز داروی زینک اکساید
دوز برای پوست نوجوانان:

هرچقدر که نیاز دارید، روی ناحیه مورد نظر بزنید.
برای حساسیت پوشک:

زینک اکساید از ۱۰%, ۱۱.۳%, ۱۳%, ۱۶%, ۲۰%, ۲۲%, ۳۰.۶% and ۴۰% کرم و ۱۶ و ۲۰ درصد پماد تشکیل شده است. ۱۲.۸ و ۴۰ درصد آن خمیر، ۱۵ درصد پودر و ۲۵ درصد اسپری است.


عوارض پماد زینک اکسید

استفاده از پماد زینک اکسید ممکن است افراد حساس را دچار عوارض زیر نماید، این عوارض عبارتند از آنچه در ادامه‌ی این بخش از سلامت نمناک خواهید خواند:

خارش پوست
سوختگی
سوزش
تیرگی پوست

استفاده از زینک اکساید بدون عطر برای بهبود سوختگی پای کودک در پوشک توصیه می‌شود، زیرا برخی از کرم‌های حاوی زینک اکسید به علت ماده معطر حساسیت زا هستند.
زینک اکساید با چه دارو‌های دیگری تداخل دارد؟

دارو‌های موضعی پوست معمولا با دارو‌های دیگر تداخل ایجاد نمی‌کنند، اما بسیاری از دارو‌ها هستند که حساسیت ایجاد می‌کنند؛ بنابراین مصرف هرگونه دارو را اعم از دارو‌های گیاهی، ویتامین ها، مسکن و دارو‌های بدون نسخه را به پزشک اطلاع رسانی کنید.



این دارو را هرگز در دسترس کودکان قرار ندهید.

آن را برای دیگران تجویز نکنید.

در صورت حساسیت به مواد موجود در پماد زینک اکسید، از آن استفاده نکنید.

اگر بعد از مصرف این پماد دچار عارضه‌ای شدید، به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید.

در صورت استفاده از این پماد به عنوان یک ضد آفتاب آن را دور چشم‌ها نمالید.

نکته:

هنگام استفاده از این دارو باید کاملا مراقب باشید که هیچ برخوردی با داخل بدن شما مثل دهان یا چشم نداشته باشد. این دارو صرفا استفاده خارجی دارد. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مد و زیبایی پماد زینک اکسید بعد از استفاده استفاده نکنید آن استفاده استفاده کنید پوست می شود برای درمان کنید اگر روی پوست دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کبد چرب و دردسرهایش

آفتاب‌‌نیوز :

«امروزه در جهان کبد چرب به یک بیماری اپیدمی و همه‌گیر تبدیل شده به طوری که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفربه آن بیماری مبتلاست. در ادامه به بررسی این بیماری خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست؟

بیماری کبد چرب به دلیل تجمع چربی مازاد در کبد ایجاد و اغلب در افرادی دیده می‌شود که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. کبد چرب معمولاً در مراحل اولیه آسیبی ایجاد نمی‌کند و علایمی ندارد، اما در صورت بدتر شدن می‌تواند منجر به آسیب جدی به کبد شود.

علت بیماری کبد چرب

کبد چرب می‌تواند ناشی از مصرف زیاد الکل باشد، اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری دچار بیماری نوع غیرالکلی هستند که ناشی از مصرف الکل نیست. عواملی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، عبارت‌اند از:

فشار خون بالا

افزایش کلسترول و تری گلیسیرید خون

ابتلا به دیابت نوع ۲

اضافه وزن و چاقی به‌خصوص در اطراف شکم

برخی افراد به دلایل دیگری مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، هپاتیت B مزمن، هپاتیت C مزمن، بیماری هموکروماتوز و عوارض جانبی برخی دارو‌ها به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

انواع کبد چرب غیر الکلی

کبد چرب ساده یا استئاتوز (کبد چرب گرید یک): در این مرحله سلول‌های چربی شروع به رسوب در کبد می‌کنند. در کبد چرب گرید یک هیچ التهاب یا زخمی وجود ندارد.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی (کبد چرب گرید۲): این مرحله زمانی رخ می‌دهد که تجمع چربی در سلول‌های کبد با التهاب همراه باشد.

فیبروز (کبد چرب گرید۳): این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که بافت اسکار پایدار در کبد و در رگ‌های خونی اطراف کبد وجود داشته باشد. در کبد چرب گرید ۳ کبد می‌تواند به درستی عمل کند.

سیروز کبدی (کبد چرب گرید۴): در این مرحله کبد به درستی کار نمی‌کند و علایمی مانند زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها و درد مبهم در سمت راست پایین دنده‌ها شروع می‌شود.

علایم کبد چرب

کبد چرب دارای این علایم است:

درد شکم

از دست دادن اشتها

کاهش وزن

ضعف یا خستگی

حالت تهوع

خارش پوست

زردی پوست و چشم

کبودی پوست و خون ریزی آسان

ادرار تیره‌رنگ

تغییر رنگ مدفوع

تجمع مایع در شکم (آسیت)

تورم پا‌ها

خوشه‌های قابل مشاهده از رگ‌های خونی زیر پوست

بزرگ شدن سینه در مردان

سرگیجه

درمان و پیشگیری

درمان کبد چرب بستگی به علت آن دارد، بعضی از انواع آن ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. اصلاح سبک زندگی علاوه بر درمان می‌تواند باعث پیشگیری از این بیماری شود.

اجتناب از مصرف الکل و دیگر مواد سمی: پرهیز از مصرف الکل، ضروری‌ترین بخش کنترل کبد چرب الکلی است. همچنین بیماران باید از مصرف دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئید‌ها که باعث آسیب به کبد می‌شود، اجتناب کنند.

رژیم غذایی: رژیمی با چربی تعدیل شده برای پیشگیری از کبد چرب توصیه می‌شود.

کاهش وزن: کاهش وزن می‌تواند باعث کاهش مقدار چربی جمع شده در کبد شود.

ورزش: ورزش منظم برای بهبود این بیماری، مفید و روشی مناسب برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون است.

دارودرمانی تحت نظر پزشک: دارو‌هایی که برای درمان مقاومت انسولین استفاده می‌شود، می‌تواند مفید باشد.

گیاه خار مریم (Milk Thistle): خار مریم گیاهی است که برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده و باعث افزایش تولید آنزیم‌های آنتی اکسیدانت می‌شود که به کبد برای شکستن و دفع مواد سمی کمک می‌کند. همچنین این گیاه ممکن است باعث افزایش تولید سلول‌های کبدی جدید شود. البته مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد.

برای بیمارانی به بیماری کبد چرب گرید ۲ مبتلا هستند، بهترین راه درمان، تغییر سبک زندگی است. با خوردن غذا‌های کم چرب و افزایش فعالیت بدنی می‌توانید بیماری خود را درمان و هر چند وقت یک بار با پزشک متخصص مشورت کنید.»

منبع: روزنامه خراسان

دیگر خبرها

  • انتقاد تند ستاره سابق از مدیران بایرن: شما چه‌کاره هستید!
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • افتتاح هتل پارک سیفیه ملایر در دهه فجر
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»