Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@15:17:11 GMT

۳ روش درمان نیش حشرات در کودکان

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۹۸۲۷

۳ روش درمان نیش حشرات در کودکان

مطمئنا ایمن نگه داشتن از گزند نیش حشرات در کودکان نسبت به کنترل و درمان اثرات آن برای شما آسان‌تر خواهد بود. مشاهده این که کودکان شما توسط پشه‌ها به اشکال مختلفی نیش زده شده اند، برای شما پدر و مادر مهربان دردناک است و عوارض ناشی از آن دست و پاگیر خواهد بود، اما شما با کمی دقت بیشتر می‌توانید از عواقب آن‌ها که در تمام طول روز وجود دارد، جلوگیری نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همان طور که آب و هوا گرمتر می‌شود، بازی کردن بچه‌ها در پارک و محیط‌های بیرون نیز بیشتر شده و از طرف دیگر حضور خزنده‌ها و حشرات نیز بیشتر می‌شود؛ بنابراین ممکن است با حضور حشرات و خزندگان در اطراف زمین‌های بازی و حیاط خانه، فرزند شما در طول ماه‌های گرمتر سال بیشتر در معرض خطر نیش یا زخم باشد.
معمولاً بیشتر نیش‌های حشرات باعث ناراحتی جزئی می‌شود و در خانه قابل درمان است، اما والدین باید در مورد انواع گزش‌ها و نیش‌ها آموزش ببینند تا در زمان لازم به دکتر مراجعه کنند.

عفونت و آلرژی کودک به نیش حشرات:
در مورد کودکانی که به نیش حشرات خاص آلرژی دارند، شما حتما باید با یک دکتر مشورت کرده و از او بخواهید برای این گزش‌ها درمان مناسب ارائه دهد. واکنش‌های آلرژیک می‌تواند به شناسایی ورم‌ها و خارش‌ها و در نتیجه، فروکش کردن آن‌ها کمک کند و یا اگر نیش حشرات درکودک شما خس خس سینه و یا تب ایجاد کرده باشد، در درمان مناسب آن موثر باشد. برای عفونت‌های جزئی، که به دلیل گزش حشرات اتفاق می‌افتد، شما می‌توانید پس از تمیز کردن این منطقه به طور کامل، از کرم‌های ضدعفونی کننده کمک بگیرید. یک واکنش آلرژیک ناشی از نیش حشرات می‌تواند منجر به شرایطی شود که در نتیجه آن نیاز به عملیات اورژانس پزشکی باشد. اگر کودک شما علائم زیر را داشته باشد، دچار واکنش آنافیلاکسی شده است.

گیجی
سرفه
تنفس دشوار
سرگیجه
غش یا ضعف
سردرد
تورم و قرمزی در سراسر بدن
لکنت زبان
متورم شدن زبان، لب‌ها یا چشم‌ها
مشکل بلع
خس خس کردن
اگر فرزند شما این علائم را نشان دهد، باید سریعاً با اورژانس تماس بگیرید. همچنین اگر گزیدگی در ناحیه چشم، دهان یا گلوی کودک باشد، باید به پزشک مراجعه کنید، حتی اگر علائم آلرژیک در او ایجاد نشود. اگر کودک شما بعد از گزیده شدن توسط حشرات، واکنش‌های آلرژیک نداشته باشد، به احتمال زیاد می‌توانید از روش‌های خانگی برای درمان نیش حشرات در کودکان استفاده کنید.


تاثیر خنک کننده‌ها
از آنجا که نیش حشرات در کودکان در طول تابستان و در فصل گرما بسیار شایع‌تر است و باعث خارش شدید و التهاب در روی پوست می‌شود، بهتر است در مرحله اول کیسه یخ و یا پارچه‌ای که در آب سرد غوطه ور شده و خنک است را در منطقه‌ی گزیده شده قرار دهید، این راه نه فقط برای کمک به کودکان عزیز شما موثر خواهد بود، بلکه به منظور کاهش اثر گزش حشرات و دانه‌های قرمز روی پوست صورت نوزادان و همچنین، کاهش تورم هم می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

دارو‌ها
برخی از دارو‌های بی ضرری که برای درمان اثر گزش و نیش حشرات در کودکان توصیه می‌شوند، عبارتند از: به کار بردن پماد کالامین، که هم دارای خواص ضدعفونی کنندگی است و هم اثر خنک کننده‌ای دارد، برای درمان توصیه می‌شود. با این حال، باید از مصرف این پماد در مناطق نزدیک چشم ها، دست‌ها و اندام تناسلی کودک خود جدا خودداری کرد. با توجه به توصیه‌های ایمنی، می‌توان با خیال راحت از این پماد برای کنترل خارش ناشی از نیش حشرات در کودکان استفاده کرد. اگر محل گزش دردناک شده و ورم کند، برای از بین بردن درد‌ها و خارش‌های خفیف می‌توان کمی از پماد کالامین را مورد استفاده قرار داد، برای استفاده از دوز‌های بالاتر و مناسب باید دکتر خود مشورت کنید.


روش‌های پیشگیری از گزش کودکان
با پیروی از چند روش ساده می‌توانید به کودکان کمک کنید که کمتر هدف نیش حشرات باشند.

به کودکتان خارج از خانه لباس‌های رنگ روشن نپوشانید.
از استفاده از صابون‌های بسیار معطر و یا لوسیون‌های خوشبو و با طعم‌های شیرین اجتناب کنید.
اطمینان حاصل کنید کودکتان هنگام بازی در بیرون از خانه، کفش پوشیده است.
دست‌ها و بازو‌ها را تا حد امکان بپوشانید.
از اسپری حاوی مواد دفع کننده حشرات استفاده کنید.
شما همچنین باید به فرزندتان آموزش دهید تا از حشرات دور باشد و هرگز سعی نکند حشرات را لمس کند. حشراتی که نیش می‌زنند مانند مورچه‌های آتشین، زنبور و زنبور گاوی را به او نشان دهید و از او بخواهید از این حشرات دور باشد.
سعی کنید تعداد حشرات را در خانه خود کاهش دهید و حیاط خانه را برای کودکتان به محیطی امن تبدیل کنید. برای جلوگیری از حضور پشه ها، باید اطمینان حاصل کنید که در حیاط شما هیچ آب راکدی وجود نداشته باشد.         منبع:ساعدنیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نیش حشرات پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۹۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • حس خوب حمایت
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال