Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@20:02:10 GMT

آشنایی با کاربرد‌های باورنکردنی پماد ویکس

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۰۶۴۰

آشنایی با کاربرد‌های باورنکردنی پماد ویکس

ویکس یک مرهم پرمصرف است که می‌توان با آن احتقان مجاری تنفسی و دیگر علائم سرماخوردگی و گریپ را برطرف کرد. استفاده موضعی از آن روی قفسه سینه یا کمر باعث احساس آرامش بیمار و تسکین علائم می‌شود.

پماد ویکس صد سال است که وجود دارد و یکی از پرمصرف‌ترین ضداحتقان‌های موجود روی پیشخوان داروخانه‌هاست.

درمان سردرد با ویکس:

برای تسکین سریع سردرد‌های سینوسی، می‌توانید به راحتی از ویکس استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ویکس به درمان میگرن نیز کمک می‌کند. مواد اولیه اصلی ویکس کافور، روغن اکالیپتوس و منتول است که همه این مواد باعث بهبود سردرد می‌شوند.

برای سردرد‌های ناشی از فشار روحی، کمی ویکس را بر روی شقیقه‌ها و پیشانی خود مالیده و به آرامی ماساژ دهید تا درد شما به سرعت تسکین یابد.


از بین بردن جوش با ویکس:

ویکس همچنین خیلی از مشکلات پوستی را از بین می‌برد. برای از بین بردن جوش ویکس را چندین بار در روز به پوستتان بمالید خیلی زود جوش‌ها از بین می‌روند.

تسکین سرفه با ویکس:

زدن ویکس به پا‌ها می‌تواند سرفه‌های شبانه‌تان را آرام کند. ویکس را به طور کامل به پاهای‌تان بزنید و جوراب بپوشید. بعد از چند دقیقه سرفه‌های‌تان برطرف شده و صبح با احساس خیلی بهتری از خواب بیدار خواهید شد.
چربی سوزی شکم با ویکس:

برای اینکه از شر چربی‌های شکم خلاص شوید و پوست لطیف و سفتی داشته باشید روزی دوبار روی شکمتان ویکس را ماساژ دهید.

تسکین درد‌های عضلانی با ویکس:

زدن ویکس روی پوست باعث ایجاد گرما روی سطح پوست می‌شود که به تسکین درد کمک میکند. برای درد‌های عضلانی این پماد تسکین دهنده بسیار خوبی است.

کمی از پماد ویکس را روی قسمتی که درد می‌کند بمالید و آرام ماساژ دهید. یک حوله گرم بردارید و روی ناحیه چرب شده با ویکس قرار دهید و ربع ساعت بگذارید تا بماند تا درد بهبود پیدا کند. چند مرتبه در روز این کار را تکرار کنید.

از بین بردن عفونت گوش با ویکس:

ترکیبات پماد ویکس به دلیل داشتن خاصیت آرام بخشی، ضدباکتریایی و ضدالتهابی درمان عفونت گوش را بهبود می‌بخشد. یک حبه سیر از پوست جدا شده را ده ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا گرم بشود. به سیر مقداری پماد ویکس بمالید و در گوشتان بگذارید. دقت کنید این کار نباید برای کودکان و نوزادان انجام شود.

درمان قارچ پا با ویکس:

پماد ویکس ضد قارچ قوی است. اگر پاهایتان دچار قارچ شده است از این پماد برای رفع قارچ استفاده کنید. بیماری قارچ پا همچنین در ورزشکاران دیده میشود که با این پماد بهبود می‌یابد. پماد ویکس در رفع ترک پاشنه و خشکی کف پا موثر است. به منظور استفاده ویکس برای رفع قارچ و خشکی و ترک پا قبل از رفتن به رختخواب مقداری از این پماد را به قسمت‌های قارچ زده بمالید و آرام ماساژ دهید و تا زمانی که قارچ‌ها از بین بروند هرشب این کار را انجام دهید.


از بین بردن زگیل با ویکس:

از بین بردن زگیل با پماد ویکس از طریق ویروس پاپیلوم انسانی HPV زگیل ایجاد می‌شود و پوست را زشت می‌کنند. با پماد ویکس می‌توان سرعت از بین رفتن زگیل را افزایش داد، زیرا این پماد خاصیت ضد التهابی دارد. روی زگیل مقداری پماد ویکس بزنید و بانداژش کنید. دست کم شش ساعت منتظر بمانید و بانداژ را دور بیندازید و باز پماد بمالید و بانداژ کنید. چندین مرتبه در روز این کار را انجام دهید تا زگیل‌ها کامل از بین بروند.

از بین بردن خطوط چاق و لاغری روی پوست با ویکس:

هر شب روی خط‌های پوستی که در اثر کش آمدن پوست و تغییر وزن ایجاد می‌شوند ویکس بمالید جای آن‌ها را خیلی کمتر می‌کند.

تسکین محل نیش حشرات با ویکس:

ویکس می‌تواند به سرعت سوزش و خارش ناشی از نیش کنه، مورچه، پشه یا هر حشره دیگری را تسکین دهد. منتول موجود در ویکس خارش نیش پشه را تسکین داده و احتمال بروز تاول و عفونت ناشی از نیش حشرات را کاهش می‌دهد.

منطقه نیش خورده را با آب خنک بشویید مقداری ویکس بردارید و آن را با مقداری نمک کاملاً مخلوط کنید. مخلوط درست شده را روی محل نیش بمالید. در صورت نیاز این کار را تکرار کنید.

اگر کنه یا ساس شما را گزیده فورا ویکس بزنید. بوی تند ویکس باعث می‌شود این موجود شما را رها کند و دیگر خون‌تان را نمکد.

کاهش کبودی پوست و خون مردگی با ویکس:

استفاده از پماد ویکس به جریان خون سرعت می‌بخشد و باعث کاهش کبودی و خون مردگی می‌شود. کمی نمک دریایی و یک قاشق از این پماد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. روی محل کبود شده این ترکیب را بزنید و آرام ماساژ دهید. روزی دو مرتبه تا رفع کامل خون مردگی این کار را انجام دهید.

مرطوب کردن فضای اتاق خواب با ویکس:

ویکس را می‌توانید در انواع بخصوصی از دستگاه‌های بخور و رطوبت ساز به کار ببرید. قبل از استفاده مطمئن شوید که دستگاه بخور شما محفظه‌ی آروماتراپی دارد. دستگاه بخور، ویکس را در هوای اتاق پخش می‌کند و می‌توانید تمام طول شب، رایحه‌ی آن را استشمام کنید به راحتی نفس بکشید.

عوارض جانبی موضعی پماد ویکس:

ویکس می‌تواند موجب حساسیت موضعی در صورت استفاده مستقیم بر پوست و نواحی مجاور شود. کافور و منتول می‌توانند موجب حساسیت پوست شوند و موجب قرمزی نواحی باشد که ویکس روی آن‌ها مالیده شده باشند. به علاوه، هنگامی که در نواحی سینه و بینی مالیده می‌شوند موجب آب ریزش چشم و بینی و حس سوزش بالای لب و زیر سوراخ بینی شود.


می‌توان اثرات جانبی را با استعمال یک لایه نازک و اجتناب از گرمای بیش از حد در ناحیه‌ای که استفاده شده است به حداقل رساند.

در ژانویه ۲۰۰۹، روبین و محققین دیگر اولین موارد شناخته شده مشکلات تنفسی ایجاد شده بعد از استفاده از ویکس را مخصوصا در کودکان، گزارش دادند. در جریان مطالعات بر بیمار اولیه و برحیوانات به نظر می‌رسد ویکس تولید مخاط را افزایش داده و مایعات در شش‌ها را زیاد می‌کند و موجب بدتر شدن تنفس در بیماران می‌شود. مخصوصا استعمال روغن ویکس در مسیر بینی می‌تواند موجب تنگی تنفسی و مشکلات ریوی مانند ذات الریه شود.


بلعیدن تصادفی ویکس، خواه بیش از اندازه مصرف شده باشد یا بیجا مورد استفاده قرار گرفته باشد، می‌تواند موجب مصرف بیش از اندازه کافور شود. کافور یک محرک است و می‌تواند موجب سوزش، تهوع، تشنگی و درد سرتاسر مری و معده شود. اثرات جانبی در بدن ناشی از استفاده بیش از اندازه شامل هیجان و اضطراب، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی می‌شود که نیاز به مراجعه به پزشک دارد.


منبع: بیتوته

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویکس درمان سردرد کار را انجام دهید بیش از اندازه تواند موجب ویکس ویکس بین بردن خون مردگی پماد ویکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۰۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، افزود: حدود ۱۵ درصد افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز، گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ده روسی: امشب، شب لورکوزن بود و در کل امسال، سال لورکوزن است
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • مهارت‌های باورنکردنی در دنیای فوتبال؛ از رونالدو و مسی تا نیمار و ام باپه / فیلم
  • 10 موقعیت گل از دست رفته گل باورنکردنی ستارگان فوتبال در لیگ برتر انگلیس / فیلم
  • دورتموند رکورد زد: قیمت باورنکردنی بلیط بازی با PSG
  • رقم باورنکردنی بدهی بابک زنجانی و معادل آن در ایران
  • عکس باورنکردنی از دختر بچه فلسطینی قبل و بعد حمله اشغالگران به غزه
  • باورنکردنی: الاتحاد امسال 7 بار به الهلال باخت!