Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی واحدی معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ظرفیت این واحد دانشگاهی در تولید داروهای گیاهی گفت: واحد شاهرود در رشته‌های پزشکی، بیوشیمی، شیمی دارویی، فیتو شیمی و شیمی تجزیه دارای تعداد قابل توجهی دانشجو در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به علت تدریس بالغ بر ٣٠ عضو هیات علمی متخصص تمام وقت در این رشته‌ها و زیرساخت‌های نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، در زمینه تحقیقات حوزه داروهای گیاهی بسیار مناسب است.

او ادامه داد: وجود آزمایشگاه‌های تحقیقاتی بسیار تخصصی و تجهیزات هایتک از جمله دستگاه hplc جذب اتمی و ... باعث شده است در زمینه امکانات نیز پتانسل کافی برای تحقیقات در زمینه داروهای گیاهی فراهم شود.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ادامه داد: به علاوه وجود ٢٠ هکتار زمین قابل کشت و آب کافی نیز مقدمات کشت گونه‌های مختلف گیاهان دارویی را در این واحد محیا ساخته است. همچنین به دلیل وجود مرکز تحقیقات نانو ذرات بیولوژیک پزشکی در واحد شاهرود که زمینه اصلی فعالیت آن در تولید نانو ذرات دارویی درمان بافت‌های سرطانی است زمینه فعالیت‌های علمی مشترک حوزه نانو ذرات و داروهای گیاهی ایجاد شده و تاکنون تحقیقات نیز در این زمینه صورت گرفته است.

واحدی از دیگر علل ورود به حوزه داروهای گیاهی نیز صحبت به میان آورد و گفت: از دیگر علل می‌توان به سند آمایش پزشکی کشور اشاره کرد که در آن شهرستان شاهرود در قطب مربوط به مبارزه با سرطان با رویکرد داروهای گیاهی واقع شده است .

او گفت: پژوهشگران علوم دارویی، کشاورزی، شیمی دارویی، فیتوشیمی و .. در مرکز تحقیقات واحد شاهرود در قالب سه هسته پژوهشی فارماکوگنوزی، تجزیه دستگاهی و فیتوشیمی مشغول به فعالیت‌های علمی پژوهشی خود هستند. این مرکز تحقیقات با مواد اولیه داروهای گیاهی در فضایی بالغ بر هزار متر مربع فعالیت دارد.

معاون علمی واحد شاهرود در خصوص فعالیت این مرکز تحقیقاتی این واحد دانشگاهی نیز صحبت به میان آورد و گفت: کاشت، داشت و فرآوری داروهای گیاهی، استخراج، تفکیک و شناسایی ترکیبات طبیعی، کشت سلول گیاهی، تبدیلات بیوشیمیایی و بررسی مسیرهای بیوسنتزی از مهمترین فعالیت های این مرکز تحقیقاتی است.

او اضافه کرد: همچنین فیتوفارماسیوتیکال مواد اولیه و خام جهت تولید داروهای گیاهی و فیتوتراپی اثرات فارماکولوژی و درمانی گیاهان دارویی و طب سنتی از دیگر فعالیت‌هایی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

واحدی گفت: در حال حاضر با زیر کشت بردن یک هکتار گیاه زعفران، یک هکتار درخت زیتون، پرورش انواع گونه های شمعدانی، آلورا و عصاره گیری از گیاه نعناع فعالیت این مرکز به خوبی آغاز شده است و پژوهشگران این مرکز توانسته اند شناسنامه ای کامل از گیاهان دارویی این منطقه که بالغ بر ١٠٠ گونه گیاه دارویی است تهیه کنند.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تاکید کرد: همچنین تاکنون در این مرکز تحقیقات حدود ١١ پماد درمانی در نمونه آزمایشگاهی تولید شده است و اقدامات لازم در خصوص اخذ مجوزهای بهداشتی و تولید انبوه این محصولات در حال انجام است.

انتهای پیام/

341 / 167 واحدی شاهرود مرکز تحقیقات داروهای گیاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحدی شاهرود مرکز تحقیقات داروهای گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عنکبوتی به نام رامبد جوان ! | همه نامگذاری های عجیب جانوران

به گزارش همشهری آنلاین، در عالم علم، کاشف ارگانیسم جدید گیاهی و جانوری می‌تواند نام خود یا شخص دیگری را نیز در بخشی از نام علمی ای که برای گونه اتخاب می کند، بگنجاند. چندی پیش برخی دانشمندان با این استدلال که همه گونه‌ها به یک اندازه لایق توجه جهانیان هستند، پیشنهاد دادند از نامگذاری سلبریتی‌ها و مشاهیر روی گونه‌ها دست برداشته شود، اما این اختلافات منجر به کاهش انتخاب نام بزرگان و سلبریتی‌ها در نامگذاری گونه‌های جدید گیاهی و جانوری نشد. ادامه‌دهندگان این مسیر معتقدند که انتخاب نام یک گونه جانوری به افتخار اشخاص می‌تواند در شناساندن مفاخر کشورها به دیگران هم مؤثر باشد.



خشایارشا یکم
زنبور ، عنکبوت خشایارشا یکم
کاشف : علیرضا زمانی
محل کشف :جنوب کرمان

کد خبر 848932 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها حیوانات - حشرات رامبد جوان چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • عنکبوتی به نام رامبد جوان ! | همه نامگذاری های عجیب جانوران
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • مردی با جیب پر از چک‌پول توسط برادرش به قتل رسید
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه