Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک متخصص حشره‌شناسی پزشکی گفت: داروها و پمادهای گیاهی برای درمان شپش به هیچ عنوان مورد تأیید نیستند. تاریخ انتشار: 15:51 - 24 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۵۰۳

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،محمدحسن کایدی درباره پیشگیری و کنترل ابتلا به شپش، اظهار کرد: توجه داشته باشید؛ به دلیل سهولت انتقال تخم‌های این حشره کنترل آن بسیار مشکل است و باید دقت زیادی به خرج داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی بهترین روش پیشگیری و جلوگیری از انتشار شپش را، رعایت بهداشت فردی بویژه حفاظت از وسایل فردی مثل حوله، کلاه، شانه، روسری و مقنعه برای خانم‌ها به‌ویژه در اماکن عمومی مثل خوابگاه‌ها، مدارس، استخرها، آرایشگاه‌ها و ... عنوان کرد و گفت: توصیه می‌شود در این‌گونه اماکن عمومی و پرتردد وسایل فردی خود را تا زمان استفاده در کیسه‌های دربسته قرار داده و حمل کنید.

 

 

کایدی با اشاره به اینکه برای درمان ابتلا سه‌راه توصیه می‌شود، ادامه داد: شامپو پرمترین ۱ درصد که در زمان استفاده باید حداقل ۱۰ دقیقه کف شامپو روی سر بماند و در این حین پوست سر کاملاً مالش داده شود و بعد از اولین استفاده به فاصله‌ی یک هفته تا ده روز بعد مجدد استفاده شود.

 

 

این متخصص حشره‌شناسی پزشکی عنوان کرد: لوسین دایمتیکن ۴ درصد که باید روی مو‌های خشک کاملاً آغشته شود به‌نحوی‌که پوست سر کاملاً خیس شود.

 

وی گفت: بعد از استفاده حداقل ۸ ساعت باید روی پوست سر بماند تا خشک شود؛ یک هفته تا ده روز بعد از اولین استفاده باید تکرار شود.

 

متخصص حشره‌شناسی پزشکی یادآور شد: شامپو لیندن ۱ درصد که نحوه استفاده آن دقیقاً به روش استفاده از پرمترین است.

 

 

کایدی بیان کرد: دقت کنید دارو‌ها و پماد‌های گیاهی به هیچ عنوان مورد تأیید نبوده و استفاده از آن هیچ تضمینی برای درمان ندارد.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میزان دارو شپش بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید

سهراب سهرابی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار امسال مجموع سطح زیرکشت گندم ۶ میلیون هکتار است که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم آبی و ۴ میلیون هکتار گندم دیم است.

به گفته او، اولین برداشت خوشه های طلایی گندم در هفته اول فروردین از استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان آغاز شد و همچنان استان های خوزستان، ایلام و جنوب استان فارس اضافه شدند.

سهرابی ادامه داد: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است، هرچند درصدی از افزایش تولید بدلیل آن است که برداشت نسبت به سال قبل ۱۰ روز زودتر آغاز شده است.

مجری طرح گندم با بیان اینکه بیش از ۱۱۵۰ مرکز خرید آماده دریافت گندم از کشاورزان هستند، افزود: ۲۱ هزار کمباین آماده برداشت گندم هستند و در مناطق معتدل و سرد کشور عملیات داشت و مبارزه با بیماری و کودپاشی مزارع ادامه دارد.

او با بیان‌ اینکه ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است، گفت: وزارت جهاد پیگیری لازم برای دریافت وجوه کشاورزان را انجام داده است, براین اساس سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد باید اقدامات لازم را انجام دهد تا هرچه سریع تر بودجه را در اختیار وزارت جهاد قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد