Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پاسخ سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت «کلینیک آنلاین» مطرح کرده بودند، منتشر شد.

شما هم می‌توانید با مراجعه به کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود، پاسخ را از پزشکان مربوطه دریافت کنید.

پاسخ سوالات شما در زمینه « مشکلات پوستی» را  علی روشن متخصص پوست و مو پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوال: دور چشمهایم جوش‌های سفید رنگ زده است، علت چیست و چکار باید کرد؟

جواب: جوش‌های سفید اطراف چشم عمدتا به دلیل تجمع چربی پوست یا ابتلا به عفونت ویروسی در برخی افراد دیده می‌شود؛ این جوش‌ها را می‌توان با دارو درمان کرد، اما در صورت درمان نشدن از جراحی یا لیزر استفاده می‌شود.

سوال: پوست پاهایم دانه‌های ریز قرمز رنگ می‌زند، بعد از یک مدت همانجا پوسته پوسته می‌شود و با دست این پوسته‌ها را می‌کنم شدیدا هم خارش می‌گیرد، فقط هم برای یک پایم اینجوری شده است، دکتر گفت بیماری صدف دارم که دارو دادند، اما یک مدت کوتاه خوب می‌شود و دوباره همین روال پیش می‌رود، برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: اگزما دارید، باید از پماد بتامتازون یا کلوتریمازول استفاده کنید.

سوال: ۲۹ ساله هستم، پوست دور لب، چانه و گونه ام همیشه دچار خشکی و پوسته پوسته است و لکه‌های قهوه‌ای دارد، برای درمان باید چکار کنم؟

جواب: از کرم مرطوب کننده استفاده کنید.

سوال: ۲۵ سال است پوست پاهایم خارش دارد و هرماه یک نقطه‌ای از پاهایم جوش‌های ریز خارشی در می‌آورد، چند بار دکتر رفتم موقتی خوب شدند، ولی دوباره بعد از چند ماه خارش شروع می‌شود، برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: آنتی‌هیستامین‌ها و کرم‌های استروئیدی می‌توانند در تسکین خارش و واکنش التهابی مؤثر باشند.

سوال: ۳۵ساله هستم، زیر بغلم خیلی عرق می‌کند حتی در زمستان،  از پماد تریامسلون ان ان استفاده کردم چند روز خوب بود، اما باز بیماری قارچی که با خارش شدید همراه است، بر می‌گردد، برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: ممکن است دچار هایپرهیدروز شده باشید؛ لباس‌های سبک بپوشید همچنین استفاده از ضد تعریق و پودر‌های جاذب نیز مفید است.

سوال: ۴۰ ساله هستم؛ از ۱۵ سال پیش پوسته پوسته‌هایی در روی چانه، داخل گوشم، روی سینه ام و حتی داخل سرم پیدا شد؛ دکتر گفت قارچ است، پماد تریامسینو لون دادند که موقتا خوب شد، اما الان هم ادامه دارد به طوری‌که من همیشه این پماد را دارم و زدن این پماد اثرات پوسته‌ها موقتا پاک می‌شوند، برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: باید معاینه شوید؛ ممکن است دچار اگزما باشید که با برخی دارو‌ها قابل درمان است.

بیشتر بخوانید: اختلالی دردسرساز که پوستتان را درگیر می‌کند

سوال: خارش شدید پوستی دارم که سر و بدنم به شدت می‌خارد و زخمی هم شده و شامپوی پرمتین ایروکس استفاده می‌کنم که تقریبا جواب داده است و موقتی عمل می‌کند که الان به مدت ۲ ماه استفاده می‌کنم و اینکه بدنم هم به شدت اذیت می‌کند  و معمولا شب‌ها بیشتر می‌خارد، چه دارویی مصرف کنم؟

جواب: باید آزمایش دهید، کم کاری تیروئید ممکن است یکی از علت‌های خارش باشد.

سوال: ۳۰ ساله هستم، مدتی است پوست سرم خیلی چرب می‌شود و ریزش موی شدیدی دارم، برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: بیماری درماتیت سبورئیک است که باید از شامپوی مخصوص استفاده کنید.

سوال: چند سال است که انگشتان دستم اگزما دارد، اول یک انگشت بود، اما بعدا تمام انگشتانم مبتلا شدند؛ برای درمان پیش متخصص پوست رفتم و پماد ان ان و محلول ریوانول داد و متاسفانه درمان نشد، در محیط‌های خشک شدیدتر می‌شود و ترشحات زرد رنگی دارد برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: بیماری اگزمای سبورئیک یا درماتیک سبورئیک است که داروی ضد قارچ و التهاب مثل کلوتریمازول در درمان آن مفید است.

سوال: در دوران بارداری لک‌هایی زیر سینه‎هایم ایجاد شد؛ مقطعی خوب می‌شود و دوباره برمی‎گردد، برای درمان آن باید چه کار کنم؟

جواب: در تمام اوقات روز به میزان کافی آب بنوشید؛ مواد غذایی مغذی سرشار از فیبر، ویتامین، آهن و پروتئین مصرف کنید، از یک رژیم تناسب اندام خوب که باعث تعریق  می‌شود پیروی کنید، این عمل باعث می‌شود تا سموم از منافذ باز سموم دفع شود، از کرم‌های با کیفیت خوب برای صورت و بدن خود استفاده کنید، نوشیدنی‌های مختلف را تا جای ممکن در طول روز بنوشید.

سوال: برای خال‌های سرسیاه روی بینی چه درمانی وجود دارد؟

جواب: استفاده از لایه بردار در درمان جوش سر سیاه مفید است.

سوال: خانمی ۳۸ ساله هستم، نزدیک ۱۰ سال است لکه‌های قهوه‌ای روی پیشانی و گونه و بینی دارم با برخی درمان‌ها مثل پماد حاوی هیدروکینون مدت کوتاهی بهتر شدند، اما دوباره پررنگ شدند، هیچ داروی خاصی مصرف نمی‌کنم چندین سال است همه جا ضدآفتاب می‌زنم، برای درمان باید چه کار کنم؟

جواب: لکه‌های پوستی می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد، این لکه‌ها می‌تواند ژنتیکی یا هورمونی باشد؛ لکه‌های پوستی اصولا با آفتاب تشدید می‌شود که می‌توان از دارو‌های لکه‌بر استفاده کرد، ولی با توجه به اینکه اکثر لکه‌ها مقاوم به درمان هستند، لیزر درمانی انتخابی برای  درمان لکه‌های پوستی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است، گفت: در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان هرمزگان، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخص‌های مشخصی از جهات گوناگون پیشرفت‌های محسوسی داشته است. به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آنها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آنها را داشته باشیم. با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم. البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آنها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد قدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمی‌رود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت:  مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمی‌شود بلکه باید زمینه‌ها و بسترهای مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقه‌ای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای ارتقاء محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشورهای منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای توسعه و عمق ببخشیم.

رئیس قوه قضائيه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینه‌های مختلف معیشتی و تامین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد:  موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تاثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

رئیس عدلیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزه‌های دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.

رئیس قوه قضائيه خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح ما به پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی نائل شده‌اند و نکته قابل تامل آنکه این پیشرفت‌های چشمگیر در زمان تحریم‌ها صورت گرفته است. حال موضوع این است که آیا ما در عرصه‌های دیگر نظیر خودروسازی نیز نمی‌توانیم به پیشرفت‌هایی همچون پیشرفت‌های چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه دوستی استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در خصوص عمده‌ترین مسائل این استان به ویژه در حوزه تجارت اظهار کرد: ‍ اقدامات دادگستری استان هرمزگان طی دو سال اخیر به ویژه در حوزه‌هایی نظیر مقابله با قاچاق سوخت، ساماندهی وضعیت گمرک و اموال تملیکی، مقابله با زمین‌خواری و همچنین صدور اسناد اراضی ملی و زراعی، اقدامات شایان توجهی بوده است. 

وی در ادامه بیان داشت:  ما در استانداری هرمزگان امور خود را در چهار حوزه مبنایی عمران و زیرساخت، اقتصادی، مردمی‌سازی اقتصاد و مردم‌یاری به پیش می‌بریم.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وجود چالش آب در این استان، گفت: پیش از استقرار دولت سیزدهم به ۴۰۰ روستای استان هرمزگان با تانکر آبرسانی می‌شد که در حال حاضر این رقم به ۱۵۰ روستا رسیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبادی‌زاده» نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن قدردانی از سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه به این استان، به بیان برخی مشکلات و چالش‌های مردم هرمزگان در حوزه‌های مربوط به اراضی و قاچاق سوخت پرداخت. 

«آشوری» رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از روند مستمر بازدیدهای میدانی رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انجام بازدیدهای میدانی و گفتگوی چهره به چهره با مردم و مسئولان، تا حد قابل توجهی در کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع و تقویت سرمایه اجتماعی نظام، موثر خواهد بود. 

«قویدل» مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی این استان اظهار کرد: طی حدود دو سال و نیم گذشته، هزار و ۵۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف استان هرمزگان به بهره‌برداری رسیده است.

«الماس‌نژاد» مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به همراهی و همگامی این اداره کل با دادگستری استان هرمزگان گفت: در حال حاضر و در‌ نتیجه تلاش‌های صورت گرفته، استان هرمزگان دارای بیش از ۷۵ بندر با مساحتی بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ هکتار هکتار است.

«مویدی» مدیر کل شیلات و جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت ۱۶۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان و چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن پرداخت.

دیگر خبرها

  • سرمربی بعدی لیورپول: الان هم می‌توانید تبریک بگویید
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • زبان طنز نیشدار است
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟
  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد
  • مورایس از سوال درباره ستاره های سپاهان عصبانی شد و نشست را ترک کرد
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!