Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهناز خانوی مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  چالش گزش حشرات در مناطق سیل زده با گرم شدن هوا به ویژه در استان خوزستان اظهار کرد: ما از همان هفته اول سیل در مناطق حاضر بودیم و به کمک اداره کل غذا توانستیم شیرخشک‌های رگولار را تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانوی با اشاره به ارسال پماد به مناطق سیل زده استان خوزستان گفت: به کمک یکی از کارخانجات در خوزستان 25 هزار تیوپ و به کمک یکی دیگر از کارخانه‌ها 5 هزار تیوپ پماد ضد گزش حشرات در مناطق سیل زده استان خوزستان توزیع شد.

مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ادامه داد: ما با همه شرکت‌های تولید کننده پماد‌های ضد گزش مکاتبه کرده‌ایم تا برای اهدای پماد یا فروش آن با تخفیف برای مردم سیل زده خوزستان به ما اعلام آمادگی کنند که موجب افتخار است بگوییم شرکت‌های بسیاری اعلام آمادگی کردند که به کمک سیل زدگان بیایند.

ستاد بحران نیازهای سیل زدگان را روزانه رصد می کند

وی بیان کرد: ما ستاد بحرانی داریم که نیاز مردم سیل زده را روزانه رصد و به کارخانجات اعلام  می‌کنند و کارخانجات محصول را با قیمت مناسب برای نیاز مردم سیل زده تامین می‌کنند.

مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بیان کرد: ما بیشتر در تامین فرآورده‌های طبیعی با نقش پیشگیری عمل می‌کنیم و فرآورده هایی که ضد عفونت گوارشی  یا ضد عفونی کننده خفیف هستند و کیفیت آب را بهبود می‌دهند در مناطق سیل زده توزیع می‌کنیم.

توزیع مکمل بارداری و فولیک اسید بین مادران باردار سیل زده

خانوی ادامه داد: افزون بر این تلاش کردیم تا مکمل قطره آهن بارداری و فولیک اسید را نیز در مناطق سیل زده توزیع کنیم و با توزیع فرآورده‌های آرام بخش و بهبود دهنده خواب به سیل زدگانی که دچار مشکل شده‌اند کمک کنیم.

مدیر کل نظارت بر امور فراورده ها طبیعی ،سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ادامه داد: در مراحل اولیه سیل ما به تامین شیرخشک پرداختیم و  بعد بحث ضد عفونی کننده‌ها مطرح بود اما در آغاز سیل نیازی به مکمل‌های طبیعی نداشتیم اما شیر خشک‌های متابولیسم‌های رژیمی به دلیل آنکه حکم دارو داشتند تامین آنها برای کودکان سیل زده بسیار حائز اهمیت بود که خوشبختانه دانشگاه‌های علوم پزشکی نیاز خود را از پکیج‌های نوروزی تامین کردند.

وی اظهار کرد: در لرستان در مقطعی معضل شیرخشک داشتیم که با همکاری کارخانه‌ها نیاز استان لرستان تامین و شیرخشک‌ها به سرعت توزیع شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر مظلومی در خصوص تامین، تدارک و وضعیت توزیع کود در سال ۱۴۰۲ (افزایش ۲۷ درصدی نسبت به پنج سال گذشته و ۱۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱) ابراز خشنودی کرد و افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آمادگی دارد نیاز کودی استان درکشت بهاره را تهیه و تامین کند.

او گفت: برنامه ابلاغی پارسال، تامین، تدارک و توزیع ۱۱۸ هزار و ۵۲۵ تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه بود که با برنامه‌ریزی مناسب و تمهیدات لازم اجرا شد.

 

 

دیگر خبرها

  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد